Jenuh hari2 gelak pecah perut kalau ada suami kuat melawak macam Azad Jasmin ni 不不不

 

Ada Sebab Eira Syazira Sekeluarga Pindah Jakarta

Diam-diam ubi berisi, begitulah boleh diibaratkan aktiviti pelakon Eira Syazira. Menerusi penjelasannya baru-baru ini dalam sidang media, dia akan menetap di Jakarta bagi melebarkan lagi sayap di sana. Malah perkara tersebut turut mendapat sokongan suaminya, Azad Jasmin.

 

 

(Tonton video dibawah)

Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air untuk mencari kehidupan yang lebih baik di negara orang memerlukan kekuatan jiwa. Ada ketika perasaan takut menguasai diri, bimbang ditipu dan dipermainkan

Bagaimanapun, saya sudah hampir tiga tahun bernaung di bawah syarikat itu. Mereka melayan saya dengan baik hingga sanggup menunggu hampir tiga tahun. Sepatutnya, saya berhijrah ke Jakarta selepas melahirkan anak kedua, tetapi saya hamil tanpa sedar, tidak lama kemudian, kongsinya kepada BH Online.

Tambahnya, dia ke Jakarta untuk merakamkan lagu keduanya malah segala persiapan di sana sudah diuruskan oleh suami tercinta.

Kalau diikutkan, saya hanya mahu duduk di rumah menjaga tiga cahaya mata, apatah saya baru saja melahirkan anak ketiga. Bagaimanapun, Azad memberi semangat untuk saya melebarkan sayap ke Jakarta

Alhamdulillah, rumah dan kenderaan disediakan untuk saya. Saya akan ke Jakarta, lusa untuk rakaman lagu single kedua, tetapi kembali semula selepas urusan kerja selesai dan membuat persiapan berpindah, katanya. (rtky/s)

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!