Eleh malu pulak Jep bila Sari Yanti suruh cakap…..

| |

PELAKON Sari Yanti mendedahkan bahawa dia melahirkan anak perempuannya lebih awal dari tarikh yang sepatutnya iaitu pada 17 Mei lalu yang bersamaan 1 Ramadan.

Isteri kepada pelawak Jep (Sepahtu) itu berkata, pengalaman bersalin kali ini berbeza apabila dia berada lama di bilik bersalin sehingga merasakan bagaikan hampir-hampir terputus nafas.

“Kakak (merujuk dirinya) selamat melahirkan di usia kandungan kakak 37 minggu. Ingatkan dia keluar pada hari pertama Ramadan. Rupa-rupanya tak sabar bawa bahagia untuk semua terutama abah dia.

“Lama betul kakak dalam bilik bersalin kali ini. Terasa hampir terputus nafas kakak. Alhamdulillah, masih ada kesempatan untuk bersama dengan yang tersayang,” tulisnya di Instagram

Sari, 34, selamat melahirkan bayi perempuan pada 25 April lalu di sebuah hospital swasta.

Pada posting yang sama, Sari mengumumkan Dariya Inara sebagai nama yang dipilih untuk bayi tersebut.

Sementara itu, Sari turut mengucapkan terima kasih kepada suaminya yang memberi semangat dan menunjukkan rasa bimbang sepanjang proses kelahiran.

“Terima kasih sayang untuk doa dan semangat, cinta dan kasih sayang. Wajah awak yanh sayang sangat, bimbang, panik, buntu, sebak semua itu menjadi memori yang sangat indah,” ujarnya.

Sumber : Mstar

Eleh , malu malu pulak Jep Sepahtu

Previous

Kau Kenapa? – Ardell Aryana Geram Tudung Tak Jadi Nadzmi Adhwa Boleh Pulak Nyanyi Di Matamu

Selamba je Dato’ Siti Nurhaliza nyanyi di kenduri 

Next

Leave a Comment

error: Content is protected !!