Alahai sebak pulak tengok Yusuf Iskandar rindu ayahnya yang yang dah lama tak jumpa

| |

PASANGAN selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha tidak membenarkan anak sulungnya, Yusuf Iskandar ‘bekerja’

Hanis atau nama sebenarnya Hanis Zalikha Zainal Rashid, 28, berkata mereka pernah menerima tawaran lakonan untuk Yusuf namun ia terpaksa ditolak buat masa ini.

Menurutnya lagi, mereka tidak mahu melihat Yusuf kepenatan dan terpaksa mengikut jadual penggambaran yang sudah ditetapkan serta mengingati skrip yang diberikan.

“Sejak awal lagi, Hairul tidak pernah mengizinkan anaknya bekerja. Walaupun ada beberapa tawaran yang datang namun kami tolak dengan baik.

“Ketika ini kami lebih selesa berkongsi perihalnya menerusi Instagram sahaja. Keputusan ini dibuat kerana kami tidak mahu melihat Yusuf penat.

“Jika berlakon, pastinya dia perlu mengikut jadual yang ditetapkan serta skrip yang diberikan. Jadi biarlah ia tidak menyusahkan orang lain serta kami semua,” kata Hanis kepada mStar Online.

Anak pasangan itu sudah meraih populariti sejak awal kelahirannya dan mempunyai pengikut akaun Instagram yang kini berjumlah 2.3 juta.

Dalam pada itu, Yusuf bakal muncul dalam program My Little Heroes yang memaparkan aktiviti harian bersama kucing perliharaan, Bujibu Chempel.

Kata Hanis, dia dan suaminya menjelaskan kepada pihak produksi agar proses rakaman tidak mengganggu rutin harian dan keselesaan Yusuf serta tidak membebankan anak kesayangan mereka.

“Kami bersetuju untuk melakukan program tersebut kerana sepanjang penggambaran Yusuf tidak perlu berlakon atau bekerja.

“Dia hanya menjalani kehidupan seharian seperti biasa tanpa membebankan emosinya dan rakaman akan dilakukan mengikuti waktu yang bersesuai seperti yang dipersetujui dengan pihak produksi,” ujarnya.

Sumber : Mstar Online

Alahai sebak pulak tengok Yusuf Iskandar rindu ayahnya yang yang dah lama tak jumpa

Previous

Bakat Unik Akhyar Rashid Selain Handal Bermain Bolasepak

Bila anak Nabila Huda tanya siapa Beto Kusyairy

Next

Leave a Comment

error: Content is protected !!