Abang Donat kembali lagi, tu misai ke tayar lori?

| |

(Saksikan Video penuh dibawah)

Pelawak dan juara program Raja Lawak musim ke-6 Man atau nama sebenarnya Abd Rahman Kassim tidak kisah jika ada yang melihat kerjayanya agak tenggelam berbanding rakan seangkatannya.

Man berkata, isu berkenaan adalah perkara biasa sebagai seorang artis namun ia tidak boleh dijadikan alasan untuknya melupakan cita-citanya hanya dikatakan sudah tenggelam sebagai pelawak.

“Tenggelam timbul itu adalah perkara biasa kerana itu adalah lumrah dalam bidang ini tetapi kita tidak boleh berputus asa dan kena terus berusaha.

“Jika itu pandangan orang kita tidak seharusnya berputus asa sebaliknya membuktikan bakat dan kemampuan diri untuk terus berada dalam industri ini,” jelasnya ketika dihubungi Mstar

Dalam pada itu, Man berkata, dia amat bersyukur kerana walaupun dia jarang menjadi perhatian namun rezekinya sejak menjuarai program Raja Lawak pada tahun 2011 itu semakin mencurah-curah.

Jelas Man, dia sangat terharu dengan amanah dan kepercayaan diberikan kepadanya dan akan terus berusaha memperbaiki diri supaya mutu lawak dan lakonannya supaya lebih mantap sekaligus dapat menjadi pelakon yang serba boleh.

“Saya bersyukur kerana walaupun tidak begitu mendapat liputan tetapi Alhamdulillah projek yang diterima cukup banyak dan adakalanya tiada masa terluang untuk diri sendiri dan keluarga,” jelasnya.

Abang donat kembali lagi…

Previous

MASHA’ALLAH !!! Sedapnye adik nie menyanyi, kalah Siti nurhaliza…😚😚😚

Ini lah terjadi bila Johan kena ceramah dengan PU Azman sebab tiru Awie..

Next

Leave a Comment

error: Content is protected !!