Johor DT Akan Adakah Majlis Pengenalan Jersi

| |

Pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) mengumumkan mereka akan mengadakan majlis pelancaran jersi baharu mereka bagi musim 2018.

Majlis Pelancaran Jersi itu akan di akan di adakah pada 12 Januari nanti pada jam 8 malam dan bertempat di Dataran Bandaraya Johor Bahru.

Mereka di jangka akan terus menggunakan jenama pengeluar antarabangsa iaitu NIKE dan JST menjemput semua penyokong mereka untuk memeriahkan majlis tersebut.

Dalam masa sama, Johor DT juga akan melakukan aksi pra musim mereka dengan menentang beberapa kelab Thailand di negara jiran tersebut.

Mereka akan memulakan aksi persahabatan dengan bertemu Army United pada 10 Januari, di ikuti Chonburi FC pada 13 Januari dan Port FC pada 15 Januari.

Antara sebab persiapan mereka di adakan di Thailand adakah kerana hubungan rapat pihak JST dengan kelab kelab di sana selain membiasakan taktikal mereka dengan pemain pemain baru.

Beberapa hari selepas pra musim tamat, Johor bakal bertemu Muangthong United dalam kelayakan Liga Juara Juara Asia pusingan kedua yang juga di Thailand pada 23 Januari.

Previous

Apa Yang Bolasepak Malaysia Akan Hadapi Pada 2018?

Hodak Mahu Anak Buah Terus Pamer Peningkatan

Next

Leave a Comment

error: Content is protected !!