Bolasepak Malaysia Tolong Bagi Tahu Apa Salah Aku – Zamir Selamat

| |

Harap ni last aku pos pasal KAREER BOLA AKU.
. Aku pun tak paham.cuma boleh cakap bukan rezeki je la .
.
Tapi tu la. Kadang2 aku tepikir gak apa salah aku dengan Bola ni sampai jadi macam ni sekali.
Berbelas team deal dah semua tak jadi. Dari liga super sampai liga m3. Kalau paling bawah pun aku cari Yang ada trainning team dan keeper. Sbb NAK TRAINNING!


.
Aku dengar gak ade Yang kata aku smpai skang ni tak der team sebab demand gaji Tinggi terutama kuat aku dengar masa dekat kelantan. Sebab main game ok trainning pun ok. Tup tup tak jadi. So maknanya mungkin aku MINTAK GAJI 180RIBU KOT!

Kalau ada orang management yang kata macam tu dekat penyokong tolong la suruh istighfar skit. Jangan nak lepas kan diri dan buat cerita cam tu. Smpai semalam pun aku setuju nak main team yg bayar 1-2k.
TAPI SEPERTI BIASA. PAGI NI DORANG CANCEL. 🤔

Previous

Pemain Juventus Bakal Sertai JDT

(Video Penuh) Gol Pemain Muda Pahang Kecewakan Skuad Helang Merah

Next

Leave a Comment

error: Content is protected !!